Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
26
Návštěva knihovny s předškoláky - 10:00
27 28
1. lekce plavání předškoláků
29 1 2 3
4
Preventivní beseda pro předškoláky s městskou policií - Bezpečně pro předškoláky - 11:00
5 6
Jarní focení dle zájmu rodičů - Photodients - 8:00
2. lekce plavání předškoláků
7
Návštěva prvních tříd s předškoláky
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
Odemykání lesa
20
3.lekce plavání předškoláků
21
Velikonoční tvoření s rodiči v MŠ - 15:00
22 23 24
25
Informační schůzka v MŠ
26 27
4.lekce plavání předškoláků
28 29 30 31
Drobečková navigace

Úvod > Stravování

Stravování 

Stravování

Vedoucí školní jídelny

  • Monika Knittlová

Kuchařky

  • Šárka Bukovská
  • Jindřiška Chovancová

Dokumenty

Informace

  • Stravné a školné je zákonný zástupce povinen uhradit bezhotovostně svolením k inkasu (formulář si vyzvedněte u vedoucí školní jídelny) vždy v uvedeném termínu, platbu v hotovosti je možné si domluvit jen v ojedinělých případech - závažné osobní důvody (exekuce, insolvence apod.).
  • Odhlašování dětí den dopředu do 13.00 hod. odhlašování  e-mailem: jidelna@mspetrkovice.cz, osobně u učitelky na třídě nebo telefonicky na číslech: +420 725 920 142 a +420 596 131 076.
  • První den neplánované nepřítomnosti je možnost odběru do vlastního jídlonosiče v době od 11.20 do 11.40 (vchod-kuchyň).  Další dny nepřítomnosti je zákonný zástupce povinen stravu odhlásit.

V naší školní jídelně připravujeme pestrou stravu dle platných výživových a finančních norem a zásad o školním stravování vyhl.463/2011, kterou se mění vyhl.107/2005 Sb. o školním stravování, ve znění vyhl.č.107/2008 Sb.

Od 13.12.2014 bude školní jídelna povinna informovat o alergenních složkách v potravinách. Označení přítomnosti alergenu bude vyznačeno na jídelním lístku číslem označující alergen. Vedle jídelního lístku bude seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla, které je přeneseno na jídelní lístek.

Školní jídelna je povinna označit vyrobený pokrm alergenní složkou, ale nebude brát zřetel na jednotlivé přecitlivělosti strávníků. Tuto skutečnost si musí každý strávník (zák.zástupce) sám uhlídat.  Není možné se věnovat při výrobě jídel strávníkům s potravinovou alergií jednotlivě, takže případným žádostem nebude vyhověno. Jídelna má pouze funkci informační tak, jako každý výrobce potravin a pokrmů.